Egy kávépörköléssel foglalkozó olasz barátunk ki akarta dobni a számára feleslegessé vált kávészsákokat, amikor is az kiáltottuk, hogy „NE!”, hiszen mi mindenre lehetne használni! Akkor ugrott be, hogy milyen jól mutatna egy szatyron vagy táskán a natúr, durván szőtt, különböző rajzos-feliratos anyag. És elkezdtem kísérletezni. Na, innentől kezdve nem volt megállás.

Körbenéztem, hogy mi mindent lehetne hasznosítani a környezetünkből, amiből új, menő cuccok születhetnének. Mivel vállalkozásunk sátrak készítésével, varrásával foglalkozik, nem egyszer előfordul, hogy éppen akkora darab marad meg a ponyvából, a kristályponyvából vagy a szúnyoghálóból, ami már nem elég egy új sátorhoz, viszont táskának, szatyornak vagy más használati tárgynak még kiváló. Felkutattam a közelünkben élő táskaalkatrészgyártókat, hogy velük kooperálva igazi helyi termékek születhessenek műhelyünkben. A folytatást már ismered: kollekciónkból láthatod, hogy képzeletemnek semmi sem szab határt.Kiegészítettem a kollekciót a környezetvédelemre való tekintettel uzsonnás zsákokkal,bevásárló szatyrokkal,öko zsákokkal.Kávézsákokból párnákat,asztalterítőket is készítünk.Műbőr,bőr és extravagáns anyagokból pedig különleges darabok születnek kezeink alatt.

Adós vagyok még a ZaGa név magyarázatával. Ez egy anya-lánya névkombó, a márkatulajdonos ,azaz én,Ágnes, „Ága” és a lányom, Liza nevének összefonódásából jött létre. Amellett, hogy szimplán jól hangzik, azt az üzenetet is magában hordozza, hogy mindkét korosztály, a harmincasok és a tizenévesek is megtalálják a nekik tetsző táskaféleséget a ZaGa kínálatában, hiszen anya és lánya is aktívan részt veszünk az új modellek megalkotásában.

X
0
    0
    Kosár tartalma
    Üres a kosárKörbenézek