ZaGa Bagről

Brandünk története.

Márkám története onnan indul, amikor egy kávépörköléssel foglalkozó olasz barátunk ki akarta dobni a számára feleslegessé vált kávészsákokat. Ekkor felkiáltottam, hogy „NE!”, hiszen mi mindenre lehetne használni! Akkor ugrott be, hogy milyen jól mutatna egy szatyron vagy táskán a natúr, durván szőtt, különböző rajzos-feliratos anyag. És elkezdtünk kísérletezni. Na, innentől kezdve nem volt megállás.

 

Körbenéztem, hogy mi mindent lehetne hasznosítani a környezetünkből, amiből új, menő cuccok születhetnének. Mivel vállalkozásunk sátrak készítésével, varrásával foglalkozik, nem egyszer előfordul, hogy éppen akkora darab marad meg a ponyvából, a kristályponyvából vagy a szúnyoghálóból, ami már nem elég egy új sátorhoz, viszont táskának, szatyornak vagy más használati tárgynak még kiváló. Felkutattam a közelünkben élő táskaalkatrész gyártókat, hogy velük kooperálva igazi helyi termékek születhessenek műhelyünkben. A folytatást már ismered: kollekciónkból láthatod, hogy képzeletemnek semmi sem szab határt.

Kiegészítettem a kollekciót a környezetvédelemre való tekintettel uzsonnás zsákokkal,bevásárló szatyrokkal,öko zsákokkal. Kávézsákokból párnákat,asztalterítőket is készítünk. Műbőr,bőr és extravagáns anyagokból pedig különleges darabok születnek kezeink alatt.

  • Praktikus
  • Kényelmes
  • Öko
  • Divatos

„Bárcsak megértenék az emberek, hogy az állatok ugyanolyan kiszolgáltatottak, s ugyanúgy függenek tőlünk, mint a gyerekek; ezt a gyámságot ránk ruházták. „

James Herriot

Zaga Bag alkotói

Adós vagyok még a ZaGa bag név magyarázatával. Ez egy anya-lánya névkombó, a márkatulajdonos , azaz én, Ágnes, „Ága” és a lányom, Liza nevének összefonódásából jött létre. Amellett, hogy szimplán jól hangzik, azt az üzenetet is magában hordozza, hogy mindkét korosztály, a harmincasok és a tizenévesek is megtalálják a nekik tetsző táskaféleséget a ZaGa kínálatában, hiszen mellettem Liza is  aktívan részt vesz az új modellek megalkotásában.

Egy vállalkozás életében nagyon meghatározó a logó, hisz az árulkodik arról mit képvisel az adott  cég és annak terméke. A nőiesség egyértelmű kifejezése a női sziluett nagy kalappal. A hölgy egyik kezében egy levelet, másikban egy táskát tart. Mellette egy Westie foglal helyet.

Életem nagy része a gyermekek oktatásáról, a környezetünk és az állatok védelméről szólt, szól. Ezt szimbolizálja a levél és a női alak mellett ülő kutya. Ha tudatosan nem termelünk felesleges szemetet, felhasználunk minden rendelkezésünkre álló alapanyagot és mindemellett olyanokat is választunk, melyeket többször fel lehet használni, óvjuk, védjük környezetünket. Kicsi, apró lépésekkel teremtünk élhető  jövőt  bolygónkon gyermekeinknek és unokáinknak. Ezáltal nem csak környezetünket, hanem az abban élő állatokat is védjük. Hiszem, hogy a jó példa másolódik.

A tudatosság és a felelősség vállalása elengedhetetlen a mai világban.

Információk

ZagaBag klub

Miért tőlünk?

Újdonságok

Akcióink

Impresszum

Általános Információk

Használati útmutató

GYIK

Blog

Rólunk

ÁSZF

Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztató

Kapcsolat

info@zagabag.hu

+36 (70) 329-3346

X
0
    0
    Kosár tartalma
    Üres a kosárKörbenézek