Sokan kérdeztetek a logóról. Elmondom a történetét,a hitvallásomat.

 

A NŐ: így csupa nagy betűvel. Minden nő,számomra a Nő. Minden nő szép és értékes. Ma sajnos hazánkban a nők nem mindig vállalják,mutatják meg nőiességüket.Hiszem,hogy egy táska ehhez hozzásegít. Szebb lesz tőle a napja,magabiztosabb a járása,mert a sajátjának érzi,mert Nőnek érzi magát tőle.Vállalja önmagát. Hisz a kiegészítő is sokat elárul a viselőjéről. Nálunk pedig lehetőség van saját táska megtervezésére is. Legyen itthon minél több ízig- vérig ZaGa lány, NŐ. Élvezzük,hogy nők vagyunk!Mutassuk meg,vállaljuk önmagunkat! És legfőképp higgy önmagadban!

A falevél: Itt akár = jelet is tehetnék,mégpedig a TUDATOSSÁGgal. Minden anyag felhasználására ,azaz a felesleg elkerülésére törekszünk. Mindemellett olyan anyagokkal is varrunk,amik nem általánosak,hogy megmutassuk:nézz körbe magad körül,lásd meg a lehetőséget! Ne termelj felesleget,óvd a környezetedet! Ébredj,legyél tudatos! Így születtek meg a kristályponyva,mesh háló,napvitorla,bútorszövet kombinációkkal az első ZaGa táskák. A mosható,többször használatos termékek előállítása is elsődleges volt számunkra. Óvjuk,vedjük a legnagyobb kincsünket,a Földet!

A kutya/Westie: A természetvédelmet nem lehet elhatárolni az állatvédelemtől. Ha figyelünk az egyikre,óvjuk a másikat is.Tudatosan, oda kell figyelni az élőlenyekre is.2002 óta foglalkozom állatvédelemmel.Westie kutyám,Puszi volt a segítségemre az oktatásokon,terápiákon. Vele alapítottam egyesületet,általa lett sok-sok kisgyerek és felnőtt állatbarát. Tisztelgek előtte ezáltal.
Hiszem,hogy tudatosan jobbá tehetjük a világot. Fontos,hogy ezt magunkra és másokra való odafigyeléssel tegyük.
Táskáim ebben a szellemiségben készülnek,így ez a hármas egység hatja át őket.
Vállaljuk önmagunkat és ezzel párhuzamosan tegyünk jót,védjük az állatokat,a természetet! Köszönettel: dr.Csörnyei-Róna Ágnes

„Felejtsd el az összes okot, ami miatt nem fog működni és higgy abban az egyben, ami miatt igen.” /Ismeretlen/

ZaGa bag a táskád ezer arca és ami mögött te vagy.

X
0
    0
    Kosár tartalma
    Üres a kosárKörbenézek